Om Atico as

Atico as er en tiltaksarrangør som utfører tiltak og tjenester for NAV. Vi ble stiftet i 1990 og har for tiden over 90 personer i produksjon, veiledning og ledelse. Bedriften holder til i egne lokaler i Industrivegen 26 på Sundmoen.


» Klikk her for brosjyre om våre tilbud
» Kontakt oss                   Atico as støtter Norsk Luftambulanse

Samarbeidspartnere:
Flisa Trykkeri AS er en veletablert bedrift på Flisa i Solør. Her har vi lang tradisjon i å klare oss med de ressursene vi har rundt oss. Dette har gjort oss nøysomme og opptatt av at ting skal være skikkelige. Godt håndverk og kreativitet kaller de det innafor.
Forestia AS produserer møbelplater, bygningsplater, konstruksjonsplater og I-bjelker. Hovedadministrasjonen ligger på Braskereidfoss. Selskapet er eid av Byggma ASA.

 

Glamox Luxo Lighting er en ledende leverandør av belysning som tilbyr komplette løsninger for skoler, helseinstitusjoner, kommersielle og industrielle bygninger, detaljhandel, hotell- og restaurantvirksomhet.

 

 

 

 

Industripaller AS har fokus på å være en rask og fleksibel leverandør og står gjerne på litt ekstra for å holde ambisjonen ved like. Vi skreddersyr alle produkter etter kundens behov.

Klubben AS Ble startet i 1976, og er i dag en ledende leverandør av utstyr til svømme- og idresttshaller, skoler, barnehager, institusjoner, butikker, lag og foreninger. Vi er 37 ansatte på vårt hovedkontor på Flisa og har filialer i Sverige, Finland og Polen. Klubben AS er en stor leverandør av sports og fritidsutstyr, barnehageutstyr, svømmehallutstyr, rekvisita og svømmeutstyr.
Nittedal Torvindustri AS har siden 1948 utviklet og produsert et bredt spekter kvalitetsprodukter til hagemarkedet. Disse produktene markedsføres under vårt varemerke Floralux®. Våre produkter til hage og tak er tilgjengelig via forhandlere over hele landet.
Vår suksess Nittedals Taktorv® er et torvtak spesielt utviklet for å sikre et varig grønt tak.

 

 

Sønsterud Skogplanter AS Sønsterud Skogplanter AS er lokalisert på Gjesåsen i Åsnes kommune og sysselsetter ca 7 årsverk. Vi produserer ca 6,0 mill. skogsplanter og har kunder over hele Sør-Norge. Selskapet er heleid av Trysil Planteskole AS og konsernet har en produksjon på ca 10 mill. skogsplanter.

Våler Vekst AS er godkjent som tiltaksarrangør for NAV, og tilbyr tre ulike arbeidsmarkedstiltak, VTA, APS og avklaring.